Κέντημα – Στάμπα

Μπορούμε να μετατρέψουμε, όλα τα ρούχα που πουλάμε στην billsafety.gr σε αποκλειστικά δικά σας ρούχα με την επωνυμία σας, κάνοντας την ένδυση επιχειρηματικό εργαλείο!

Εσείς, απλά, μας δίνετε το λογότυπο της εταιρίας σας, ή το προσωπικό σας λογότυπο ή το σχέδιο που επιθυμείτε, κι εμείς θα το κεντήσουμε ή θα το τυπώσουμε στα ρούχα σας σε μεγέθη και επιλογές που επιθυμείτε.

ΚΕΝΤΗΜΑ

Όσον αφορά το κέντημα το κόστος έχει να κάνει με το μέγεθος του σήματος και την πυκνότητα των βελονιών, δεν μας απασχολεί το πόσα χρώματα έχει το σήμα .
To  κεντητικό  πρόγραμμα  είναι  δωρεάν  και  δεν  το  χρεώνουμε.

ΣΤΑΜΠΑ

Στάμπες υπάρχουν διαφόρων τύπων, οι πιο συνηθισμένες είναι η μεταξοτυπία που είναι η πιο ανθεκτική, το βινύλιο και η ψηφιακή εκτύπωση. Εδώ το κόστος έχει να κάνει πέρα από το μέγεθος και την ποσότητα των προϊόντων που θέλουμε να τυπώσουμε και με την ποσότητα των χρωμάτων του σήματος (λογότυπο).

Επομένως για να σας πούμε τιμή θα πρέπει πείτε την ποσότητα των τεμαχίων που θέλετε να βάλετε το σήμα σας, τα χρώματα και το μέγεθος του σήματος και εμείς με την σειρά μας θα σας προτείνουμε πια διαδικασία σας συμφέρει να ακολουθήσετε και πιο θα είναι το κόστος αυτής.